Vigtig info inden du kommer

Undgå at gå forgæves

Husk altid den originale registreringsattest.

Husk, at der er 2 dele af attesten, hvis den er adskilt, skal begge medbringes. Hvis du har en blå attest, kan du altid ejerskifte bilen i alle private synshaller. Hvis du har den grønne (lille) attest, som blev udstedt indtil 2004, skal du checke at der står et ciffer i øverste højre felt (hvor der står: Check). Hvis der ikke står et ciffer fra 0-9 her, skal du kontakte SKAT.

Manglende registreringsattest:

Hvis du har mistet din registreringsattest, skal du forbi SKAT.

Forsikringsbeviser, blanketter osv. er ikke længere nødvendige for at ejerskifte bilen. Hvis du registreringssyner en bil, indberetter synshallen resultatet til systemet, og du kan med det samme ejerskifte eller få nummerplader på bilen.

Medbring gyldig identifikation (pas eller kørekort).

Blanketter bruges ikke længere, og i stedet skal man forevise gyldig ID. Er det ikke den nye ejer eller bruger der møder op, skal der udfyldes en fuldmagt som skal medbringes. Denne person skal så forevise gyldig ID og fuldmagt for at foretage registreringen.

Hent fuldmagt HER.

Du skal vide hvilket forsikringsselskab, du vil indregistrere bilen hos.

Du skal også vide, om du har brug for kaskoforsikring. Systemet sørger selv for resten. Der er enkelte forsikringsselskaber, som ikke findes i SKAT's register, men i så fald kan du eventuelt vælge et andet forsikringsselskab, og efterfølgende bede dit eget selskab om at flytte forsikringen. Sådan undgår du at gå forgæves. Der vil altid være gyldig forsikring på dit køretøj, når du har valgt et selskab, da forsikringsselskaberne skal acceptere dig som kunde digitalt og med det samme.

Afmelding af nummerplader:

Du skal medbringe dine nummerplader. Hvis køretøjet har 2 nummerplader (f.eks. en bil), er det vigtigt, at du har begge nummerplader med. Vi kan ikke afmelde køretøjet, hvis du mangler en nummerplade. I dette tilfælde skal du til SKAT for at afmelde køretøjet.

 

Priser

Nummerplader – sæt med 2 stk.1400,-
Nummerplade – enkelt800,-
3. nummerplade248,-
Erstatningsnummerplade728,-
Omregistrering500,-
Afmelding60,-